Okul Öncesi Eğitimin Önemi

Okul Öncesi Eğitimin Önemi

  • Naturel Yaşam Anaokulu
  • 15.09.2022
  • Blog
  • 1243

Okul Öncesi Eğitim Neden Önemlidir?

Araştırmalar ve çalışmalar, anaokulunun başarı ve özgüven için kritik olduğunu kanıtlamıştır. Hayat boyu öğrenme sevgisi erken evrelerde başlamaktadır. Oyun yoluyla öğrenme, birbirinden öğrenme, zengin keşif ve deney fırsatlarına sahip olma ve kaba motor aktivite, erken çocukluk gelişimi için kritik öneme sahiptir.

Anaokulunun Önemi

“Anaokulu sadece bir çocuk bakımı yılı değil, İlkokul için hayati bir basamak taşı ve çocuğunuzun hayatının ilk beş yılında yüksek kaliteli erken eğitimden faydalanması için son fırsattır.” . Naturel Yaşam Anaokulu olarak bu bilinç ile hareket ederek, çocuklara tüm gelişim alanlarında başarılı olmaları için yaşam becerileri ve fırsatları sağlayarak eğitim yolculukları için güçlü bir temel oluşturmaktayız.

Naturel Yaşam'da Okul Öncesi Eğitim

Çocukların oyun ve etkileşim yoluyla büyümeleri ve gelişmeleri için deneyimler sağlamaktayız, böylece çocukların güvenli ve destekli bir ortamda kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerini ve aidiyet duygusunu geliştirmelerini gerçekleştirmekteyiz.

Naturel Yaşam Okul Öncesi Eğitim Merkezinde; çocuklar bağımsız hale gelerek güçlü bir kimlik duygusuna sahip olurlar. Duygularını ve başkalarıyla ilişkilerini keşfetme fırsatları ile çocuklar, fiziksel aktiviteye katılarak, öğrenme pratiği ve esneklikle beraber karar verme becerilerini güçlendirerek güçlü bir refah duygusuna sahip olurlar. Çocukların, araştırmak ve keşfetmek için zorlandıkları ve ilham aldıkları Konya Naturel Yaşam Anaokulunda kendilerine güvenen ve ilgili öğrenciler olarak yetiştirilirler.

Naturel Yaşam Anaokulu'nun Ortamı

Çocukların kendilerini mutlu, rahat ve güvende hissettiklerinde çok daha iyi öğrenmektedirler. Gerçek ağaçlar, bahçeler ve açık alanlarla çocuklar için harika bir ortam oluşturduk ve bunu kendiniz görmenizi istiyoruz. Meram Natural Yaşam Anaokulu olarak sadece çocuklarınız için anaokulu sağlamakla kalmıyoruz - onlara çevrelerindeki dünyayı keşfetmeye başlamaları için aile odaklı, rahat bir ortam sağlıyoruz.

Naturel Yaşam Anaokulu

Konya merkezde kendine has bahçeli ve müstakil bir binası bulunan anaokulumuz, doğa ile bütünleşik bir eğitim sistemi ortaya koymaktadır. Bir çok etkinliğin gerçekleştirildiği anaokulumuzda; öğrencinin kendini gerçekleştirmesine yardımcı olmak, farklı deneyimler yaşamasını sağlamak, özgüvenini yükseltip, başarma duygusunu tattırmak en büyük amaçlarımızdandır.

Anaokulumuzda yapılan bazı etkinlikler;

Bu etkinliklerin yapılırken çekilmilş fotoğraf ve videoları da galeri sayfamızdan görebilirsiniz.